WELLNESS by Wellis

SANITEC

WELLIS SPA'SMet onze moderne levensstijl en hoge werkdruk zijn momenten van rust en ontspanning echt kostbaar. Optimaal genieten na een stressvolle dag op het werk is een heerlijk vooruitzicht! Wat dacht u ervan ’s avonds na thuiskomst samen met uw partner en/of kinderen te kunnen genieten van een heerlijke ontspannende massage in uw Wellis jacuzzi? Wij zorgen alvast voor de cava! 


Sinds de oprichting van Wellis spas te Dabas, Hongarije in 2003 groeide Wellis uit tot één van Europa's grootste spa productenten. 

Ontwerpers combineerden de ervaring van eeuwenoude oosterse massageculturen met de wetenshap van moderne hydrotherapie, waardoor echte ontspanning werkelijkheid werd.

De speciaal ontworpen verstelbare warmwaterjets masseren tot diep in de huid en zorgen voor een rechtstreekse verlichting op essentiële en gevoelige punten in het spier- en skeletsysteem van ons lichaam. Dagelijks genieten van een Wellis spa biedt talrijke therapeutische voordelen zoals snelle genezing van gespannen en overbelaste spieren, verlichting van rugpijn, verbeteren van de bloedcirculatie en vooral het genieten van een rustige en ontspannen diepe slaap erna.


Wellis begeeft zich in het exclusieve spasegment. Stijlvaste hydrospas die men ervaart zoals zij eruit zien: volmaakt met onvergelijkbare en originele details met een hoog afwerkingsniveau en vormgeving. In Europa genieten reeds meer dan tienduizenden klanten van de ongeëvenaarde kwaliteiten van een Wellis spa. Wellis produceert uitsluitend hoogwaardige kwaliteitspas met transparante garantievoorwaarden. Voorzien van interessante innovaties, die de spas veiliger, gebruiksvriendelijker en hygiënischer maken met een lange levensduur. Kortom: duurzame spas, uitzonderlijk comfortabel en oogstrelend mooi. Met een Wellis jacuzzi in de tuin kan u jarenlang én zorgeloos genieten samen met het hele gezin, vrienden en familie. 


In onze showroom kan u steeds de nieuwste modellen bezichtigen. In ons doe-het-zelf gedeelte verdelen wij eveneens alle toebehoren voor uw spa zoals o.a. waterbehandelingsproducten, meettoestellen, onderhoudsproducten cover, kuip en omkasting, spageuren, filters, steps, coverlifts, themocovers, spabags, enz.

Pak je dromen uit ..

            Wij helpen je ze graag te verpakken.

Sanitec Wichelen

Toonzaal sanitair en wellness | Afhaalmagazijn

Neem contact op

Openingsuren:

Elke week open van woensdag tem

zaterdag, van 9 tot 18 uur.


Maandag en dinsdag open op afspraak. 

Afspraken kunnen tegen ten laatste zaterdag voordien

vastgelegd worden.

We aanvaarden:

BTW BE 0467 110 131

Copyright © Alle rechten voorbehouden