Wellis spa’s

Met onze moderne levensstijl en hoge werkdruk zijn momenten van rust echt kostbaar. Optimaal genieten na een stressvolle dag op het werk is een heerlijk vooruitzicht: ’s avonds na thuiskomst uw vermoeide ledematen laten wegzakken in de weldadige warmte van een luxe massagespa!

Wilt u ook even de drukte van alledag ontvluchten en ontspannen in luxe? Dan biedt een Wellis kwaliteitsspa de ideale oplossing!

Welliss pas en hydromassage whirlpools combineren de laatste technische “state of art innovaties” in een ambiance uitzonderlijke stijl en een schitterende vormgeving.

Onze ontwerpers combineerden de ervaring van eeuwenoude oosterse massageculturen met de wetenshap van moderne hydrotherapie, waardoor echte ontspanning werkelijkheid wordt.

Onze speciaal ontworpen verstelbare warmwaterjets masseren tot diep in de huid en zorgen voor een rechtstreekse verlichting op essentiële en gevoelige punten in het spier- en skeletsysteem van ons lichaam.

Dagelijks genieten van een Wellis spa biedt talrijke therapeutische voordelen zoals snelle genezing van gespannen en overbelaste spieren, verlichting van rugpijn, verbeteren van de bloedcirculatie en vooral het genieten van een rustige en ontspannen diepe slaap erna.

 

Sinds de oprichting in 2003 groeide Wellis snel in populariteit en behoort inmiddels tot één van de grootste spaproducenten in Europa.

Steeds meer mensen gaan over tot een gezondere levensstijl en wensen meer en meer kwalitatief hoogwaardige Europese wellness producten in hun huiselijke omgeving.

Wellis heeft duurzaam geïnvesteerd om te groeien naar een sterke marktpositie. De productiecapaciteit is vergroot naar een ecologisch verantwoorde hightech bedrijfspand nabij Boedapest in Hongarije. Deze faciliteit bevat onder andere geautomatiseerde productielijnen met ABB Robots.

Door hun constante zoektocht naar energiebesparende producten en het gebruik van duurzame materialen worden deze spa’s door iedereen ervaren als pareltjes!  

De prioriteit en sterkte van Wellis is en blijft dan ook om een zo kwalitatief sterk mogelijk Europees product af te leveren aan een zeer scherpe prijs!

In onze showroom kan u steeds onze nieuwste collectie bezichtigen. Wij verdelen eveneens ook alle toebehoren zoals filters, wisselstukken, steps, thermische covers, spabags, coverlifts, enz.

In onze doe-het-zelf vindt u een uitgebreide keuze aan onderhoudsproducten, testers, aroma’s en cartuches(aromatherapie) voor uw spa.

Kom vrijblijvend langs in onze showroom en ontdek al onze promotieprijzen!