Accessoires

Spa Cover

Een goede kwaliteit is essentieel voor een spa afdekking. Een goed afsluitbare cover bespaart substantieel energie en houdt uw spa perfect op temperatuur. Onze covers zijn in diverse kleuren leverbaar en passen naadloos bij uw Wellis spa. De spacovers zijn opklapbaar en voorzien van afschot, waardoor er geen water op blijft staan.

 

Spa Trap

Maakt uw spa makkelijk en veilig toegankelijk. Verkrijgbaar in de kleuren van de spaomkasting.

Spa Beschermhoes

De geïsoleerde spa tas biedt bescherming tegen weersinvloeden en Uv-straling, zodat u uw spa in goede conditie kan houden tijdens ingebruikname. Het zal ook het warmteverlies en de elektriciteitskosten verminderen tijdens de koude wintermaanden.

 

Spa Rail

De op een spa gemonteerde SpaRail biedt een extra veilige en gemakkelijke toegang voor jong en oud.  Eenvoudig te monteren aan de zijkant van uw spa, naast uw step.

 

Spa Parasol

Met deze elegante spa parasol kunt u elk moment van uw hot tub genieten, ongeacht of het regent, sneeuwt of de zon schijnt. De voet van de basis kan eenvoudig onder de spa.

 

Coverlift

Voor een langer en probleemloos gebruik van uw spacover zijn coverlifts leverbaar. Ideaal indien u alleen gebruik maakt van uw spa. Een coverlifter draagt ook bij tot het beschermen tegen eventuele schade. Let wel: Deze coverlift is niet compatibel met Xtreme winter covers!


Spa Dienblad  

Het roterende dienblad is stevig en veelzijdig. Dit dienblad kan je eenvoudig monteren aan de spawand.  Ideaal om hapjes, drankjes en nog veel meer op te plaatsen. En dit alles binnen handbereik!

 

My Step

Met zijn brede antislip treden van 90cm en een gewichtscapaciteit van meer dan 300 kg, is deze step een gemakkelijke opstap.

 

Handrail

Een zéér stevige armleuning. Geschikt voor montage op vloer of in beton.

 

Filter

Het regelmatig reinigen van uw spafilter zal de levensduur van uw spa verlengen. Uw filter moet regelmatig vervangen worden om optimale prestaties en een perfecte kwaliteit van het water te kunnen waarborgen.

 

Handdoekbar

Een slimme en handige manier om uw handdoeken in de buurt van de spa droog te houden. Indien u de handdoekhouder niet gebruikt kan u deze eenvoudig dichtklappen tegen de spawand.

 

Spa Stofzuiger

Deze stofzuiger houdt uw spa proper. Slechts een paar keer in en uittrekken van de stang en de kleine vuildeeltjes worden meegezogen in een ingebouwd filtertje dat makkelijk te reinigen is. Perfect voor een snelle schoonmaak!

Universele coverlift

Deze universele coverlift zorgt ervoor dat het verwijderen en terugplaatsen van uw cover in één handomdraai gebeurt. Tevens ook ideaal voor het beschermen van uw cover. Deze lift kan gebruikt worden op standaard en extreme winter covers.

UV-C Lamp

Philips UV lamp, welke zorgt voor een dodende werking op bacteriën.

Cartouches voor aromatherapie

Aromatische therapiegeuren zijn een weldaad voor geest en lichaam. Met een 10-tal verfrissende geuren naar keuze geniet u van onze etherische oliën, geurstoffen en aroma’s voor uw aromatherapie. Uw spabeleving ervaart u als een vakantie bij u thuis. 

Eventuele drukfouten onder voorbehoud.