I.S.I.S.

Het I.S.I.S. systeem biedt een intelligente, eenvoudige en economische oplossing voor de waterbehandeling van uw spa en zorgt voor kristalhelder en aangenaam veilig en fris ruikend spawater gedurende het hele jaar door.

BALBOA Controlesysteem

Wellis gebruikt de meest recente door BALBOA ontwikkelde bedieningspanelen, bedienbaar door een lichte aanraking. De toegepaste BALBOA controller is zelfdiagnoserend, dat wil zeggen dat de software ontworpen is voor diagnose en monitoring van de elektronica.

WELLIS UV-C

Dit systeem is al vele jaren succesvol in gebruik voor het ontsmetten van openbare zwembaden en nu ook beschikbaar voor gebruik in de Wellis spas. Kristalhelder, natuurlijk kwaliteitswater voor u en uw familie, terwijl het verbruik aan ontsmettingsmiddelen drastisch is verminderd!

WIFI UITRUSTING

Een spa applicatie voor uw IPhone, IPod touch of IPad. Bedien uw spa op afstand door gebruik van deze App en stel de temperatuur, verwarming, verlichting en pompen in met slechts één druk op de knop.

HYDRO MASSAGEPOMP

Elke spa massagepomp wordt zorgvuldig geoptimaliseerd om een maximaal vermogen en efficiëntie te leveren afhankelijk van het aantal, de omvang en de functies van de jets die de spa voorziet. Daarom gebruiken we verschillende maten en configuraties van massagepompen. 

 

 

 

 

 

 

Eventuele drukfouten onder voorbehoud.