Wellis

Met onze moderne levensstijl en hoge werkdruk zijn momenten van rust kostbaar. Optimaal genieten na een stressvolle dag op het werk is een heerlijk vooruitzicht: ’s avonds na thuiskomst uw vermoeide ledematen laten wegzakken in de weldadige warmte van een luxe massagespa. Wilt u ook even de drukte van alledag ontvluchten en ontspannen in luxe? Dan biedt een Wellis kwaliteitsspa de ideale oplossing!

Wellis spas en hydromassage whirlpools combineren de laatste technische “state of the art innovaties” in een ambiance met uitzonderlijke stijl en een schitterende vormgeving. Onze ontwerpers combineerden de ervaring van eeuwenoude oosterse massageculturen met de wetenschap van moderne hydrotherapie, waardoor echte ontspanning werkelijkheid wordt. Onze speciaal ontworpen verstelbare warmwater jets masseren tot diep in de huid en zorgen voor een rechtstreekse verlichting op essentiële en gevoelige punten in het spier- en skeletsysteem van ons lichaam.

Dagelijks genieten van een Wellis spa biedt talrijke therapeutische voordelen zoals snelle genezing van gespannen en overbelaste spieren, verlichting van rugpijn, verbeteren van de bloedcirculatie en vooral het genieten van een rustige en ontspannen diepe slaap erna.

Sinds de oprichting in 2003 groeide Wellis snel in populariteit en behoort zij inmiddels tot één van de grootste spaproducenten in Europa. Steeds meer mensen gaan over tot een gezondere levensstijl en wensen meer en meer kwalitatief hoogwaardige Europese wellnessproducten in hun huiselijke omgeving.

Wellis heeft duurzaam geïnvesteerd om te groeien naar een sterke marktpositie. De productiecapaciteit is vergroot naar een ecologisch verantwoorde hightech bedrijfspand met een oppervlakte van ruim 7000 m² nabij Boedapest in Hongarije. Deze faciliteit bevat onder andere geautomatiseerde productielijnen met ABB Robots.

Deze nieuwe en moderne fabriek biedt Wellis de mogelijkheid ecologische producten van hoogwaardige kwaliteit te ontwerpen en te ontwikkelen. Sinds de opening in 2010 produceert Wellis hier hun unieke massagebaden en spas voor in de tuin.

Bewust van de unieke logistieke uitvalswegen binnen Europa heeft Wellis logistiek transport uitstekend gefaciliteerd. Hierdoor levert Wellis in ca. 12 uur haar bestellingen af aan diverse bestemmingen binnen de Benelux. Zo kan zij voldoen aan de verhoogde vraag van de markt naar haar kwaliteitspas.

Eventuele drukfouten onder voorbehoud.