STERKTE EN SCHOONHEID

Waarom een MyLineSpa kuip beter is

 

Geïsoleerde kuip

De gebeeldhouwde zachte rondingen, diepe zetels en strek beenruimte van een MylineSpa zijn meer dan alleen een goede ergonomie en stijl. De echt slimme eigenschappen zijn verborgen in de kuip, uit het zicht waar onze toonaangevende technologie uitzonderlijke veiligheid, sterkte en duurzaamheid samenvoegt voor een lange levensduur voor elke MylineSpa die wij verkopen.

Microban® is een antibacterieel materiaal dat veel wordt gebruikt in plastic keukengerei, om zoals bijvoorbeeld snijplanken te beschermen tegen de opname van bacteriën. De kuip van de MyLineSpa beschermt u hiermee gedurende de levensduur van het product tegen bacteriën.

In elke MyLineSpa zijn onder de bovenlaag van de kuip 3 lagen van speciaal ontwikkelde high-tech polymeer coatings aangebracht ter versteviging en isolatie. Dit baanbrekende systeem is zo geavanceerd dat het met robots moet worden aangebracht om toe te passen. Dit geeft een super sterke, eco neutraal, biologisch afbreekbaar en volkomen veilig spa kuip, die zowel uw investering en uw gezin zal beschermen voor vele jaren in de toekomst.

  • Super stille werking, doordat de geluidsisolatie een onderdeel van de kuip is.
  • Toonaangevende isolerende eigenschappen, de gehele kuip isoleert zodat energiekosten verminderen en geld bespaart blijft.

    Een van de industrieën beste kuip garanties voor de komende jaren.
  • Eco-vriendelijke - Onze Myline kuipen zijn uiteindelijk biologisch afbreekbaar en vrij van gevaarlijke stoffen, we zijn trots op onze leidende positie in het produceren van echt schone, groene producten uit Europa's meest moderne spa fabriek.

Eventuele drukfouten onder voorbehoud.